banner-foto-boven

 

banner-foto-onder

Behandelingen

De behandelingen zijn naast huidverbetering gericht op totale ontspanning. Elke behandeling begint met een geurreis. Bij Cenzaa heeft u de mogelijkheid om uit 4 geuren te kiezen. Kies uw geur en deze zal tijdens de behandeling steeds naar voren komen voor een optimale geurbeleving.

 


Gun uzelf de harmonie van oosterse verademing en mediterrane componenten!

Uw Cenzaa Moments behandeling in de salon start altijd met het welkomstritueel.
Dit zorgt voor een complete en diepe ontspanning. Body & Mind komen in balans
gedurende de Cenzaa beleving door zien, ruiken, horen, voelen en proeven.
Voorafgaand aan uw behandeling wordt de specifieke Cenzaa huidanalyse gemaakt.
Rekening houdend met het feit dat de conditie van uw huid verandert
afhankelijk van uw levensritme, levensstijl en wisselende seizoenen.
Dan volgt een reis die uw zintuigen volop doet genieten en ontspannen.

U bent van harte welkom om een van onze Cenzaa momenten te beleven!

 

 • SEASONS BEHANDELING
 • Geen vrouw is zo verzorgd als de New Yorkse. De ‘New York city girl’ laat niets aan het toeval over. Perfecte haren en prachtige huidjes, alles wordt uit de kast gehaald om er fabulous uit te zien. Het motto: oud worden kan altijd nog. Succes is haar drijfveer. Goede huidverzorging en een gezonde leefstijl, dat is de basis.

   

  Met de NWYRK Seasons van Cenzaa nemen wij u mee naar deze dynamische stad New York. Maak kennis met de beste producten op het gebied van huidverzorging en -verbetering en een aanzet tot een gezonde lifestyle met healthy smoothies. Alleen de New York-standaard is goed genoeg.

   

  Elke buurt in New York heeft zo zijn eigen schoonheid. Allen prachtig en op hun eigen manier, net zo dynamisch en verleidelijk als de grote stad zelf. Cenzaa voert u mee langs prachtige locaties en wijken. New York, een stad die je moet beleven... Voel je een vrouw van de wereld!

  In een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat Cenzaa verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. Onze behandelingen zijn geïnspireerd op een fantastische wereldstad. Deze luxe New York behandelingen zijn bruisend, net als de “Big Apple” zelf.
 • THERAPEUTISCHE BEHANDELING
 • Met de Cenzaa Therapeutic behandelingen wordt uw huid uitgedaagd. Door gebruik te maken van de unieke Cenzaa huidanalyse herkennen we de werkelijke oorzaak van huidproblemen. Door de resultaatgerichte huidverbetering van binnen- en buiten te ondersteunen zorgen we met de PCN2® formulering voor herstel in record tempo.

  De Cenzaa therapeutische behandelingen en producten gaan verder waar anderen stoppen. Huidproblemen worden aangepakt en uw huid zal in een betere conditie komen.

  UNIEKE HUIDVERBETERENDE COMBINATIE
  Therapeutische massages, diverse zuren waaronder Glycol zuur, revolutionaire kuren en innovatieve PCN2® formules pakken de huid op meerdere fronten aan. Huidproblemen en huidwensen worden effectief behandeld waardoor je huid zich actief vernieuwd en maximale huidverbetering ziet.

  Doel van de behandelingen is het verminderen of voorkomen van huidproblemen. Couperose, Rosacea, Acne, rimpelvorming en contourverbetering zijn voorbeelden van problemen waarbij de ik u kan helpen.

 •  

   

 •